Hesabım
    "Cehennem Melekleri 4"ten İlk Fragman!

    Cehennem Melekleri Eylül'de geri dönüyor...

    Lionsgate, uzun süredir devam eden aksiyon serisinin bir sonraki bölümü olan "Cehennem Melekleri 4" filminin ilk resmi fragmanını yayınladı.

    Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture devam halkası için rollerine geri dönerken; 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran ve Andy Garcia gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

    Ellerine geçirebilecekleri her türlü silahla ve bunları kullanma becerileriyle donanmış Cehennem Melekleri, dünyanın son savunma hattıdır. Ancak yeni tarzlara ve taktiklere sahip yeni ekip üyeleri, "yeni kan" terimine yepyeni bir anlam kazandıracak.

    Ekip kısa süre sonra, Rusya ile ABD arasında bir nükleer çatışmayı ateşlemeyi amaçlayan bir komplonun içine çekilirken "The Raid" ve "Mile 22"nin yıldızı Iko Uwais kötü adamı oynayacak.

    Daha önce bildirildiği gibi, Arnold Schwarzenegger bu filmde rol almıyor. Ayrıca Stallone rolüne geri dönmüş olsa da rolü, ekibin yeni lideri artık Statham olduğundan, önceki filmlere kıyasla daha az görünecek.

    Scott Waugh tarafından yönetilen "Cehennem Melekeleri 4" 22 Eylül'de tüm dünyada sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top