Hesabım
    Vin Diesel "Hızlı ve Öfkeli 11" İçin Tarih Verdi

    Hızlı ve Öfkeli serisinin 11. filmi ne zaman vizyona girecek?

    .

    19 Mayıs'ta vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 10" uzun soluklu aksiyon serisinin hayranlarını bir kez daha sinema salonlarına çekerken, Vin Diesel bir sonraki filmin vizyon tarihini Instagram'da yaptığı paylaşımla açıkladı.

    10. filmde Dante karakteriyle seriye dahil olan Jason Momoa ile sette çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Diesel "4 Nisan 2025... 22 aydan daha az bir süre kaldı." diyerek "Hızlı ve Öfkeli 11"in yaklaşık 2 yıl sonra sinema salonlarında olacağını belirtti.

    Diesel paylaşımında ayrıca, Jason Momoa'nın tamamen eşsiz bir şey denemek istediğini ve tüm dünyanın hatırlayacağı bir performans çıkardığını söyledi ve seyircilere de teşekkür etti: "Her zaman yaptığınız gibi geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.... Gerçek aile ve sadakat duygusunu temsil etmiyorsa 7 milyar hiçbir şey ifade etmez."

    Daha önce bildirildiği gibi, Hızlı ve Öfkeli finali iki filmden oluşacak. Diesel finali bir üçlemeye dönüşeceğini ima etmiş olsa da henüz bu konuda resmi açıklama gelmedi. 10. filmin yönetmeni Louis Leterrier'in, senaryoyu Christina Hodson ve Oren Uziel'in kaleme aldığı devam filmi için geri döneceği daha önce duyurulmuştu.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" Üç Filmlik Bir Final Macerasını Başlatacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top