Hesabım
    Bülent Ersoy'un Hayatı Film Oluyor

    "Bergen"in yapımcılarından Bület Ersoy filmi geliyor...

    Beyazperde

    Son yıllarda "Müslüm", "Bergen", "Dilberay" gibi örneklerini izlediğimiz yerli biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Bülent Ersoy'un hayatı, "Bergen" ve "Sevda Mecburi İstikamet" filmlerinin yapımcısı Orchestra Content tarafından sinemaya uyarlanıyor.

    Proje, Orchestra Content'in Instagram hesabından "Türkiye’nin Diva’sı, sesiyle, sahne enerjisiyle, varoluşunun her parçasıyla dünya çapında benzersiz Bülent Ersoy’un gerçek hikayesi, hiç bilinmeyen yönleriyle ilk kez karşınızda olacak. Orchestra Content olarak, heyecanla, aşkla ve büyük bir sorumluluk duygusuyla çalıştığımız yeni projemizi duyurmaktan onur duyarız." ifadeleriyle duyuruldu.

    50 yılı aşkın sahne kariyerinde, onlarca hit şarkıya imza atmasının yanı sıra London Palladium'da, Madison Square Garden'da, Olympia’da konserler vererek ve pek çok ödüle layık görülen Bülent Ersoy, popüler kültürün en ikonik isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

    Yaklaşık beş buçuk milyonn izleyiciyi sinema salonlarına çekerek izlenme rekoru kıran "Bergen" filminin yaratıcı yapımcısı Mine Şengöz’ün yapımcılığını üstlendiği filmde Bülent Ersoy'a hayat verecek isim ve yönetmen henüz belli değil.

    Film için gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, sosyolog Göksel Aymaz, gazeteci-yazar Gülşen İşeri, müzik tarihçisi Murat Meriç, yazar Murat Özyaşar ve yazar-dramaturg Erdinç Ulutaş’ın da yer aldığı geniş bir danışman kadrosu senaryo çalışmalarına başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top