Hesabım
    Halle Berry "John Wick" Serisine Geri Dönecek mi?

    Yönetmen Chad Stahelski, Halle Berry'nin Sofia karakterini geri getirmek istiyor...

    Lionsgate

    "John Wick: Chapter 4" ana serideki filmleri bir süreliğine noktalamış gibi görünse de John Wick dünyası yakın zamanda gelecek spin-off projeleriyle genişlemeye devam edecek.

    Ian McShane'in Winston karakterinin kökenlerine odaklanan ve 1970'lerde geçen üç bölümlük mini dizi "The Continental" Eylül'de, Ana de Armas'ın başrolünde olduğu "Ballerina" filmi ise önümüzdeki yaz izleyiciyle buluşacak. Bu arada 5. John Wick filmi için de ön hazırlıklar devam ediyor.

    Görünüşe göre hepsi bu değil. Serinin yönetmeni Chad Stahelski geçtiğimiz günlerde The Joe Rogan Experience Podcast'inde, Halle Berry'nin “John Wick: Bölüm 3 – Parabellum”da canlandırdığı Sofia rolüne geri dönmesi için görüşmelerin sürdüğünü doğruladı.

    Stahelski ayrıca, hali hazırda duyurulanların dışında yeni spin-off projeleri için de çalışmalar olduğunu belirtti:

    "Evet. Aslında denemek için birkaç kez görüşmelerde bulunduk… Spin-off teriminden nefret ediyorum. Ancak Wick serisinin dışında başka uydu projeleri yapmaya çalışıyorlar. Umarım iyi olurlar."

    Filmde Sofia eski bir suikastçı ve John Wick'in yakın arkadaşıdır. Sofia ayrıca John Wick'in köpek sevgisini de paylaşıyor. Ölümcül cephaneliğinin ayrılmaz bir parçası olan ve üçüncü filmdeki dövüş sahnelerinin önemli bir parçası olan iki Belçikalı Malinois köpeği var.

    Halle Berry geri dönmeyi kabul ederse, Sofia'nın gelecek John Wick filmlerine mi dahil olacağı yoksa kendisine ait bir spin-off filminde başrolü mü üstleneceği şimdilik belli değil. Yaklaşık 20 yıl önce, Berry'nin "Die Another Day" filmindeki Bon kızı Jinx için de potansiyel bir spin-off filmi gelmesi planlanmıştı ancak bu film hiçbir zaman hayata geçirilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top