Hesabım
    Altın Küre Ödülleri Satıldı!

    Altın Küre Ödülleri'ni artık Hollywood Yabancı Basın Birliği vermeyecek.

    .

    Yıllarca tartışmaların odağında kalan Altın Küre Ödülleri artık Hollywood Yabancı Basın Derneği (HFPA) tarafından dağıtılmayacak. Dick Clark Productions ve Eldridge Industries, Altın Küre'nin tüm varlıklarını, haklarını ve mülklerini HFPA'dan satın aldı. Sonuç olarak, HFPA da kapanacak.

    Ödüllerin yeni sahipleri, HPFA'nın eğlence sektörüyle ilgili bağışlarını sürdürecek olan Altın Küre Vakfı'nı kuracaklar. Her yıl düzenlenen Altın Küre Ödül Gecesini de bundan sonra Dick Clark Productions ve ortakları, planlayacak, sunacak ve yapımcılığını üstlenecek. Ayrıca ödüller için küresel olarak ticari fırsatlar takip edilecek.

    Başkan Helen Hoehne de dahil olmak üzere birkaç HFPA üyesi yeni ticari girişimin bir parçası olacak. Eldridge'in başkanı Todd Boehly yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

    "Bugün, Altın Küre'nin evriminde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. DCP'deki ortaklarım ve ben, sağlam bir yönetim yaklaşımının başarılı bir şekilde uygulanmasına, çeşitli ve uluslararası oylama organlarının genişletilmesine, profesyonel, güvenli ve hesap verebilir bir ortamın uygulanmasına ve Altın Küre için yeni bir hedefe sahip olan yeni sahipliğe olan bağlılıkları için Helen ve ekibine minnettarız.

    81. Altın Küre Ödülleri için belirlenen 7 Ocak 2024 tarihi, etkinlik için henüz bir yayın ortağı olmamasına rağmen, halen geçerli görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top