Hesabım
    Sony Gelecek Marvel Filmlerinin Tarihlerini Açıkladı

    Sony Pictures, gelecek Spider-Man evreni filmlerinin vizyon tarihini belirledi.

    .

    Sony, adsız Sony/Marvel filmlerinden ikisi için sinema gösterim tarihlerini ​​ayırdı: 8 Kasım 2024 ve 27 Haziran 2025. Her iki filmin de IMAX ekranlarına erişimi olacağı bildiriliyor.

    Sony'nin sıradaki Marvel filmleri; 6 Ekimde çıkacak olan "Kraven the Hunter", Ocak 2024'te gelecek olan "El Muerto" ve 16 Şubat'ta gelecek olan "Madame Web". Bu filmlerin ve vizyon tarihi belirlenen isimsiz projelerin yanı sıra "Jackpot" ve "Nightwatch" filmler de geliştirme aşamasında.

    8 Kasım 2024'te çıkacak filminin "Venom 3" olduğu yönündeki spekülasyonlar şimdiden başladı. Tom Hardy'nin başrole geri döneceği filmin çekimleri bu ay içinde Londra'da başlıyor. Kasım 2024'te vizyona giren gerçekten Venom olursa, Universal ve Warner Bros'un isimsiz projelerinin yanı sıra 22 Kasım'da vizyona girecek olan "Gladyatör 2" ile de rekabet etmesi gerekecek.

    Haziran 2025 tarihi ise Tom Holland'lı 4. Spider-Man filmi olabilir. Böylece Marvel Sinematik Evren'nin 2 Mayıs 2025'te vizyona girmesi planlanan "Fantastic Four" filmini takip eden film, 6. fazdaki boşlukları doldurabilir.

    Sony'nin son Spider-Man filmi "Spider-Man: Across the Spider-Verse" bu ay başında vizyona girdi ve iki hafta içinde dünya çapında 412 milyon dolar hasılata ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top