Hesabım
    Margot Robbie, Barbie Evinin Kapılarını Hayranlara Açtı!

    Margot Robbie ve Greta Gerwig, Barbie'nin rüya evini gezdirdi.

    .

    Margot Robbie başrollü "Barbie" filmi yazın, hatta 2023'ün en çok beklenen filmlerinden biri. Greta Gerwig'in yarattığı hikaye, kusursuz Barbie dünyasındaki düzeni sorgulamaya başlayan Barbie'nin tüm kuralları yıkıp gerçek dünyaya kaçmasını anlatıyor.

    Filmin gerçek dünyadaki sekansları büyük oranda gizli tutulurken, tanıtım materyallerinde ağırlıklı olarak Barbie dünyasına ve buradaki Barbie ve Ken'lerin yaşamına odaklanılıyor. Barbie'nin ayaklarının duruşundan, evinin çatısından uçarak arabasına inmesine kadar gerçek Barbie bebekleri ve çocukların onlarla oynama şeklini temel alan bu dünya filmin en büyüleyici yanlarından biri.

    Dünyanın en güzel evlerine özel erişim sağlayarak, izleyicilerine mimari, iç tasarım ve sanat hakkında zengin bilgiler sunan Architectural Digest, "Barbie" filminin setinde bir tur sunan yedi dakikalık bir tanıtımı hazırlamak için Warner Bros. Pictures ile işbirliği yaptı ve bu büyüleyici dünyanın tüm detaylarını izleyicilere sundu.

    Videoda Margot Robbie, yetenekli yapım tasarımcısı Sarah Greenwood ve set dekoratörü Katie Spencer tarafından yaratılan Barbie evine dair detaylı bir tur sunuyor. Ayrıca set dekorasyonundaki bazı parçaların nasıl yaratıldığı, hangi dönemlerden ilham aldığı gibi detaylar da aşağıda izleyebileceğiniz videoda yer alıyor.

    "Barbie" 21 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top