Hesabım
    Spider-Verse Devam Filminde Daha Çok Gwen Stacy Olacak

    Önümüzdeki yıl vizyona girecek "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" filminde Gwen'in varyantları da olacak.

    Sony Pictures

    2018'in izleyenleri hayrete düşüren ve Animasyon kategorisinde Oscar kazanarak başarısını taçlandıran "Spider-Man: Into the Spider-Verse" filminin devam halkası "Spider-Man: Across the Spider-Verse" şu anda gişe yolculuğunu ilk filmi aşan bir başarıyla sürdürüyor.

    Miles Morales'in (Shameik Moore) farklı evrenler ve farklı Örümcek-İnsanlarla bir araya geldiği maceranın dozu ikinci filmde yükseldi ve filmin sonu izleyicileri üçlemeyi sonlandıracak "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" için oldukça meraklı bir noktada bıraktı.

    Neyse ki filmin vizyona girmesi için uzun süreli bir bekleyiş gerekmeyecek. "Beyond the Spider-Verse" 29 Mart 2024'te sinema salonlarındaki yerini alacak. Miles'in evrenler arası macerasının nasıl sonuçlanacağını öğrenmek için yaklaşık bir yılımız var, ama filmin yazar ve yapımcıları Phil Lord ile Christopher Miller, üçlemenin son filmiyle ilgili bazı detayları paylaşmaya başladılar.

    İkilinin Anthony D’Alessandro'nun Crew Call podcastinde yaptığı açıklamaya göre gelecek filmde Gwen Stacy'nin (Haile Steinfeld) birden fazla versiyonu yer alacak ve bu karakterler olay örgüsüyle bağlantılı olacaklar.

    "Across the Spider-Verse" ilk filmdeki sayıyı defalarca katlayarak, 280 Spider-Man varyantına ev sahipliği yaptı ancak bunların büyük kısmı olay örgüsünde önemli bir yere sahip değildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top