Hesabım
    "Heart of Stone" Fragman: Gal Gadot ve Jamie Dornan'dan Nefes Kesen Aksiyon

    Netflix'in yeni aksiyon filminde Gal Gadot'ya Jamie Dornan eşlik ediyor.

    Netflix ve Skydance, başrollerini Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, Sophie Okonedo, Alia Bhatt, Jing Lusi ve Paul Ready'nin paylaştığı uluslararası aksiyon casus gerilim filmi “Heart of Stone”un ilk fragmanını yayınladı.

    Fragman, Netflix'in Cumartesi günü Brezilya'nın São Paulo kentinde düzenlediği küresel canlı etkinliği Tudum'un bir parçası olarak yayınlandı. Gal Gadot, Jamie Dornan ve Alia Bhatt da etkinliğe katılarak hayranlarla buluştu.

    Netflix'in Merakla Beklenen Projelerinden Özel Görüntüler: The Witcher, Bridgerton, Squid Game, Wednesday...

    "Heart of Stone", küresel güvenliğe yönelik potansiyel tehditleri engellemek için ileri teknoloji kullanan gizli örgüt Charter'ın gizli bir üyesi ve oldukça başarılı bir casus olan Rachel Stone'u (Gadot) konu alıyor. Sophie Okonedo, filmde onun idarecisini oynuyor gibi görünüyor ve Rachel'a herhangi bir arkadaşa ve ilişkiye izin verilmediğini söylüyor.

    Schweighöfer, Charter organizasyonuna güç veren bir tür gelişmiş kompakt veritabanı gibi görünen 'kalbin' (Heart) peşinde olan kötü adamı oynuyor. Fragmanda bir motosiklet kovalamacası ve paraşüt gösterisi gibi aksiyon ağırlı sahnelerden de görüntüler yer alıyor.

    Greg Rucka (The Old Guard) ve Allison Schroeder (Hidden Figures) tarafından keleme alınan filmi "The Aeronauts"ın yönetmeni Tom Harper yönetti.

    "Heart of Stone" 11 Ağustos'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top