Hesabım
    "Gizemli Mesaj" Sinemalarda

    "Maskeler aslında bir 'sır' perdesidir!"

    Tuhaf bir şekilde ortadan kaybolan ablasını bulmaya çalışan genç bir kadının hikayesini anlatan korku filmi "Gizemli Mesaj" sinema salonlarındaki yerini aldı. Tayfun Can Demirtaş'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği film bugünden itibaren izleyicilerini bekliyor.

    "Gizemli Mesaj"ın konusu kısaca şöyle: Ailesini trafik kazasında kaybeden Elif'in hayattaki tek dayanağı ablasıdır. Ancak ablasının da gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla Elif kendisini bir kabusun içinde bulur. Halüsinasyonlar görmeye başlayan Elif, bir yandan da ablasını bulmak için araştırma yapar.

    Araştırmaları sırasında gizemli bir adam ile tanışan genç kadın, gün geçtikçe gizemli kişi ile ilişkisini ilerletir ve biraz kafasını dağıtmak için onunla birlikte bir adaya gitmeye karar verir. Ancak Elif'in bilmediği şey, ablasının arayanın sadece kendisinin olmadığıdır.

    Oyuncu kadrosunda; Erkan Özmen, Ayşegül Kaygusuz, Yaprak Tüter, İsmail Oruç, Gamze Akyer, Çiğdem Batur Güzel, Ayhan Dağ gibi isimlerin yer aldığı "Gizemli Mesaj" sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top