Hesabım
    Challengers: Luca Gudagnino'nun Zendaya Başrollü Yeni Filminden İlk Fragman!

    "Call Me By Your Name" yönetmeninin yeni filminden ilk fragman yayınlandı.

    MGM, "Call Me By Your Name" ve "Bones and All" filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino'nun yakında çıkacak romantik romantik draması "Challengers" için resmi fragmanı yayınladı.

    Euphoria” yıldızı Zendaya filmde, eski bir tenis dehası olan ve sonradan antrenörlük yapan Tashi Duncan'ı canlandırıyor. Tashi, sahada ve saha dışında oynadığı oyun için hiçbir özür dilemeyen son derece güçlü bir karakter.

    Ancak kariyeri kötüye giden bir şampiyonla evli ve kendisini kocası Art'ın kariyerini kurtarma mücadelesine adıyor. Bu yöndeki stratejisi, kocası Tashi'nin eski erkek arkadaşı ve kendisinin eski en iyi arkadaşı olan Patrick ile yüzleşmek zorunda kalmasıyla şaşırtıcı bir hal alır. Üçünün geçmişleri ve bugünleri çarpışırken Tashi, kazanmanın neye mal olacağını kendine sormalıdır.

    "West Side Story" ile büyük çıkış yapan Mike Faist Art karakterine hayat verirken, "God's Country" ve "The Crown" gibi yapımlarda rol alan Josh O'Connor, Patrick'i oynayacak. Filmin senaryosunu Justin Kurtitzkes kaleme aldı. Luca Guadagnino yönetmenliğin yanı sıra Amy Pascal ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    "Challengers" 15 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top