Hesabım
    Dwayne Johnson'lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu

    Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni spin-off projesinin adı film hakkındaki ilk detayı da veriyor.

    .

    Dwayne Johnson'ın Hızlı ve Öfkeli dünyasına geri döneceği spin-off filminin resmi adının "Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes" olacağı Prodcution Weekly'de yayınlanan bir liste aracılığıyla ortaya çıktı.

    Adına rağmen bu film "Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw"ın doğrudan bir devamı değil, "Hızlı ve Öfkeli 10" ile "Hızlı ve Öfkeli 11" arasında köprü kurmayı amaçlayan bir film olacak. Başlık aynı zamanda filmin Johnson'ın Luke Hobbs karakteri ile 10. filmin ana kötü adamı olarak tanıtılan Jason Momoa'nın Dante Reyes karakteri arasındaki rekabete odaklanacağını gösteriyor.

    Yeni projenin ilk ipucu "Hızlı ve Öfkeli 10"un jenerik sonrası sahnesinde verildi ve ne yazık ki hakkında çok az şey biliniyor. Şu anda projenin bir yönetmeni ya da bir vizyon tarihi yok.

    "Hızlı ve Öfkeli 11"in 4 Nisan 2025'te vizyona girmesi planlanıyor ama "Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes"in bundan önce vizyona girmeye hazır olup olmayacağı belli değil. Projenin hazırlık süreci ise son filmin düşük gişe performansına rağmen devam ediyor.

    Seri, 2015 yılında "Hızlı ve Öfkeli 7" ile zirveye ulaştı ve 250 milyon dolara varan bir bütçeyle dünya çapında 1.5 milyar dolar kazandı. Sekizinci film de güçlü bir performans sergiledi ve 1.2 milyar dolar hasılat yaptı.

    9. film, 726 milyon dolara gerilerken; 340 milyon dolarlık yüksek bütçesiyle "Hızlı ve Öfkeli 10" piyasaya çıkışından sonraki bir ayda dünya çapında yalnızca 678.9 milyon dolar kazanarak seri için bugüne kadarki en düşük ikinci hasılatı elde etti. Bir önceki spin-off filmi “Hobbs & Shaw” ise dünya çapında gişede 760 milyon dolar kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top