Hesabım
    Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?

    "The Flash"ın gişede beklentileri yakalayamaması Michael Keaton'lı potansiyel Batman filmini tehlikeye attı.

    Warner Bros.

    Görünüşe göre, geçtiğimiz hafta vizyona giren "The Flash" filmi gişede başarılı olsaydı, Bruce Wayne/Batman rolünde Michael Keaton'ın oynadığı bir "Batman Beyond" filminin çekilmesi ihtimal dahilindeydi.

    ComicBook'un bildirdiğine göre, yönetmen, senarist ve oyuncu Kevin Smith, Warner Bros. Discovery'nin canlı aksiyon "Batman Beyond" filmi için potansiyel planlarına kulak misafiri oldu. Smith'in kaynağı, yönetici yapımcı Michael Uslan'ın oğlu. Uslan, Tim Burton'ın "Batman"inin 1989'da piyasaya sürülmesinden bu yana WB Batman projelerine bağlı olarak çalışıyor. Son olarak da Matt Reeves'in "The Batman" filminde yönetici yapımcılardan biriydi.

    Smith, haberi Fatman Beyond podcast'inin son bölümünde verdi ve The Flash'ın gişede daha başarılı olmasını umduğunu çünkü bu durumda filme büyük ihtimalle onay çıkacağını söyledi:

    "[The Flash'ın] yaptığından daha iyi olmasını umuyordum çünkü Michael Uslan'ın çocuğu dedi ki eğer film 'The Batman' kadar başarılı olursa bir sonraki Batman filmlerinden biri Michael Keaton'lı Batman Beyond olacak. Yani ben de 'Aman Tanrım, umarım bu film çok para kazanır' dedim."

    Mart 2022'de vizyona giren Robert Pattinson'lı "The Batman" Amerika gişesinde 134 milyon dolar açılış hasılatıyla başladığı gişe yolculuğunun sonunda Amerika'da yaklaşık 370 milyon dolar, dünya çapında ise 770.9 milyon dolar hasılat elde etmişti.

    "The Flash" ise 70 milyon dolar civarı olan tahmin altında kalarak Amerika gişesinde 55.1 milyon dolar açılış hasılatına imza attı. Filmin sonunda "Black Adam"dan bile kötü bir performansa sahip olabileceği konuşuluyor. "Batman Beyond" hakkındaki iddialar ne kadar doğru bilmiyoruz ama bu durumda Michael Keaton'ı yıllar sonra solo Batman filminde görmemiz pek ihtimal dahilinde değil gibi duruyor.

    Aslında bir "Batman Beyond" filmine dair söylentiler bir süredir devam ediyor. Önce "Hızlı ve Öfkeli 9" yazarı Dan Casey'nin "Spider-Man: Into the Spider-Verse" tarzında animasyon Batman Beyond filmi yazacağına dair haberler çıktı, sonra James Gunn ve Peter Safran'ın DC filmlerinin başına gelmesinden sonra Keaton'lı Batman filmini hemen iptal ettikleri gündeme geldi ancak tüm bunlar doğrulanmadı ve sadece söylenti olarak kaldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top