Hesabım
    Tehlikeden Kaçmayan Tom Cruise Hangi Aksiyon Sahnesini Reddetti?

    Tehlikeli aksiyon sahnelerinden çekinmeyen Cruise, "Dead Reckoning"de bir sahneden özellikle uzak durdu...

    .

    Tom Cruise yıllar içinde, tüm aksiyon sahnelerini dublörsüz çekmesiyle ünlenen ve adı Hollywood'da tehlikeyle birlikte anılan bir aktör haline geldi.

    Bir uçaktan atlamak, dünyanın en yüksek binasına tırmanmak, gerçek F-16'lar kullanarak tehlikeli akrobasi hareketleri yapmak ya da "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma - Birinci Bölüm"de olduğu gibi motosikletle bir uçurumdan atlamak... Cruise bunların hepsini seve seve kabul ederken, bir aksiyon sahnesinde kırmızı çizgi çektiği ortaya çıktı.

    14 Temmuz'da vizyona girecek olan "Ölümcül Hesaplaşma - Birinci Bölüm"de Cruise, IMF Ajanı Ethan Hunt rolünü yeniden canlandırıyor ve IMF öncesi geçmişinden gelen ve tehlikeli bir yapay zeka ile ilişkisi olan Gabriel'in (Esai Morales) liderliğindeki yeni bir tehdidi üstlenmek zorunda kalıyor.

    Gabriel'e, "Galaksinin Koruyucuları" serisindeki Mantis rolüyle ünlenen Pom Klementieff'in canlandırdığı Paris de dahil olmak üzere birkaç yan karakter eşlik ediyor. Paris, hakkında çok fazla ayrıntı bilmesek de karakter fragmanlarda, avangart bir moda anlayışına sahip bir dövüş sanatçısı gibi görünüyor.

    Paramount Pictures

    Filmin Venedik'te geçen bir sekansında, Ethan ve Paris fiziksel bir kavgaya tutuşuyorlar. Klementieff'in Entertainment Weekly'e söylediği üzere, Cruise'un gerçekten aksiyona dökmeyi reddettiği sahne de buydu. Ethan Hunt'ın Paris'in karnına tekme atması gerekiyordu ve Klementieff, Cruise'u midesine gerçekten tekme atması için cesaretlendirmesine rağmen aktör bunu yapmayı kesinlikle reddetti:

    "Ona beni burada tekmelemesini söyleyip durdum. Karın kaslarımı sıkıyordum. [Dedim ki], 'Bunun için sonuna kadar gidebilirsin.' O 'Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır' der gibiydi. Ben ise 'Ama bana yardımı olacak!' dedim. Ama bunu yapmadı."

    Klementieff filmde ayrıca, Roma çevresinde geçen büyük araba kovalamaca sekansının bir parçasıydı. Fransız oyuncu, kendisinin bir Hummer ile Cruise ve Hayley Atwell'in karakterlerinin ise küçük sarı bir Fiat ile ortalıkta dolaştığı sahnenin zor olduğunu kabul ediyor ama düşündüğümüz nedenlerden dolayı değil. Klementieff "Arabada çok eğlendiğim için çok gülmemeye çalışıyordum" diyerek neden zorlandığını açıklıyor.

    "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma - Birinci Bölüm" 14 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top