Hesabım
    ABD Box Office: "Indiana Jones ve Kader Kadranı" Beklentileri Tutturamadı

    Beşinci Indiana Jones filmi Amerika gişesinin yeni lideri oldu.

    Disney

    Harrison Ford'un 15 yıl sonra ikonik Indiana Jones rolüne geri döndüğü "Indiana Jones and the Dial of Destiny" (Indiana Jones ve Kader Kadranı) filmi Amerika gişesindeki ilk hafta sonunda kazandığı 60 milyon dolar ile açılışını ilk sırada gerçekleştirdi. Ancak filmin hasılatı beklentilerin çok altında kaldı.

    Filmin, beş günlük süre boyunca 82 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor, bu da 2008'de "Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı"nın 100 milyon dolarlık ilk hafta hasılatını gölgede bırakmaya yeterli olmayacak.

    Geçen hafta sonu birincilik için mücadele eden Sony'nin "Spider-Man: Across the Spider-Verse" ve Disney - Pixar'ın "Elemental" filmleri bu hafta sonu ikinci sıra için kıyasıya çekişmeli bir mücadeleye girdi. "Across the Spider-Verse" 11.5 milyon dolarla ikinci sıraya yerleşirken, "Elemental" 11.3 milyon dolar ile üçüncü sırayı aldı.

    Jennifer Lawrence başrollü komedi filmi "No Hard Feelings" vizyondaki ikinci hafta sonunda 7.5 milyon dolar hasılat elde ederek Amerika gişesinin dördüncü sırasında yerleşti. Vizyondaki birinci ayını tamamlayan "Transformers: Rise of Beasts" ise 7 milyon dolar hasılat ile beşinci sırada kendisine yer buldu.

    Vizyondaki büyük stüdyo filmlerinden bir diğer olan "The Flash" üçüncü hafta sonunda 5 milyon dolar kazanarak ABD Box Office listesinin ilk beşine giremedi. Sekizinci sırada yer alan filmin Amerika ve Kanada'daki toplam hasılatı 99.3 milyon dolara ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top