Hesabım
    Daniel Radcliffe "Harry Potter" Dizisine Dahil Olacak mı?

    Harry Potter aktörü, yeni dizi uyarlamasına dahil olma ihtimali hakkında konuştu.

    Warner Bros.

    Harry Potter serisinin bir televizyon dizisi olarak yeniden başlatılacağı duyurulduğundan bu yana hayranlar, orijinal kadro üyelerinden bazı isimlerin projeye dahil olup olmayacağını merak ediyor. Kimileri Harry Potter rolüyle bütünleşen Daniel Radcliffe'in yeni dizide Harry'nin babası James Potter rolü için çok uygun olacağını düşünse de aktörün dizinin kadrosuna dönme olasılığı oldukça düşük.

    Radcliffe, ilk olarak 2001'de canlandırdığı Harry Potter rolüyle 2012'deki son filmde vedalaştı. Şimdi hem Harry Potter hem de altın üçlünün Emma Watson ve Rupert Grint tarafından hayat verilen Hermione ve Ron karakterleri için yeni oyuncular seçilecek ve efsane yeni nesil oyuncu kadrosuyla bir kez daha canlanacak.

    Radcliffe, ComicBook ile gerçekleştirdiği röportajda, dizinin her şeyi sıfırdan başlatacağını bu nedenle bir geri dönüşün ihtimal dahilinde olmadığını belirtti ancak bir cameo ya da ufak bir rol ihtimaline kapıyı tamamen kapatmadı:

    "Anladığım kadarıyla, çok taze bir başlangıç yapmaya çalışıyorlar ve eminim bunu kim yapıyorsa, üzerinde kendi izini bırakmak isteyecek ve muhtemelen yaşlı Harry'e bu filmde nasıl bir cameo yaptıracağını bulmak zorunda kalmak istemeyecektir. Bu yüzden kesinlikle hiçbir şekilde bunu aramıyorum. Ama açıkçası onlara dünyadaki tüm şansları diliyorum ve o meşale iletildiği için çok heyecanlıyım. Ama bunu fiziksel olarak benim iletmeme ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum."

    Büyücü Dünyasını geri getirmeye yönelik son girişim olan Fantastik Canavarlar filmleri, orijinal serinin mirasını taşıyamamış olsa da, Harry Potter serisi bir bütün olarak zamanın sınavından geçti. Yeni uyarlamanın film serisinden en büyük farkı, her bir kitabın bir sezon olarak planlanması ve filmlerde kendisine yer bulamayan ayrıntıların da ekrana gelmesi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top