Hesabım
    "Barbie" Yönetmeni Greta Gerwig'in Hedefinde Süper Kahraman Filmleri Var

    Greta Gerwig, bir aksiyon veya süper kahraman filmi yönetmeye hazır olduğunu söyledi.

    .

    Tüm dünya Greta Gerwig'in Margot Robbie ve Ryan Gosling başrollü "Barbie" filmi için geri sayım yaparken, Oscar adayı yönetmen gözünü çoktan sıradaki projelerine dikti.

    Netflix ile Narnia Günlükleri kitaplarından uyarlanacak filmleri yönetmek için anlaşma imzalayan Gerwig, sonrasında bir aksiyon ya da süper kahraman filmi yönetmeye de açık olduğunu dile getirdi. Ancak doğru fikrin ortaya çıkması koşuluyla...

    Rolling Stone'a verdiği röportajda bu türlere ait filmleri yönetme potansiyeli sorulduğunda Gerwig şunları söyledi:

    "Evet, tabii ki. Hissedebildiğim ve ilişki kurabileceğim bir şey olmalı. İyi çekilmiş, iyi uygulanmış bir aksiyon filmi tek kelimeyle inanılmazdır. Bu bir dans. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım. Ama küçük bir şekilde bile, Barbie'de dövüş koreografisi yapan dublör koordinatörüyle çalışırken büyüleyiciydi. Onunla konuşmak çok eğlenceliydi."

    Gerwig'in "Little Women" ve "Lady Bird" gibi filmlerde gösterdiği hüner, gişe rekorları kırması beklenen destansı bir yaz filmine yansıdı. Her iki filmle de Oscar adaylıkları elde eden Gerwig'in "Barbie"nin ardından Narnia gibi fantastik bir seriyi ve potansiyel olarak bir aksiyon ya da süper kahraman filmini ele almasını görmek ilginç olacak. Ancak bazı hayranlar yönetmenin bağımsız yapımlardan kopmasından korkuyor.

    Yönetmen röportajında bu konuya da değindi ve farklı film türlerini dengeleyebilen yönetmenler hakkında konuştu:

    "Büyük bir tuval gerektiren bazı filmler yapmak istiyorum. Aynı zamanda, daha büyük filmler ve daha küçük filmler arasında gidip gelen pek çok yönetmen gördüm: Chloé Zhao, Nomadland ve Eternals'ı çekti. Veya Steven Soderbergh, hatta hafta sonu arkadaşım Chris Nolan. Kara Şövalye üçlemesini yaptı - ve harikalar - ve sonra çok da küçük bir film olmayan ama aynı şey olmayan The Prestige'i yaptı. Ben de birçok farklı dünyada oynamak istiyorum. Hedef bu."

    "Barbie" 21 Temmuz'da sinemalarda!

    Netflix'in Narnia Günlükleri, "Barbie" Yönetmeni Greta Gerwig'e Emanet!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top