Hesabım
    Korku Filmi Devleri James Wan ve Jason Blum'dan Yeni Oyun Uyarlamaları Gelecek

    Blum ve Wan güçlerini korku oyunlarını uyarlamak için birleştiriyor.

    .

    Süper Mario Kardeşler Filmi”nin yılın açık ara en büyük gişe başarısı olması ve HBO'nun “The Last of Us” uyarlamasının hem yüksek reyting alması hem de popüler kültürde yoğun bir şekilde tartışılması ile video oyunu uyarlamaları sektörde daha fazla ciddiye alınmaya başladı.

    Bu yılın ilerleyen zamanlarında, korku filmi devi Blumhouse Productions, korku oyunu “Five Nights at Freddy's”in film uyarlamasını yayınlayacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragman, sosyal medyada pek çok sohbeti ateşledi.

    Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece
    Freddy’nin Pizza Dükkanı’nda Beş Gece
    Vizyon tarihi 3 Kasım 2023 | 1s 50dk
    Yönetmen Emma Tammi
    beraberinde Josh Hutcherson, Piper Rubio, Elizabeth Lail
    Basın
    2,5
    Üyeler
    4,0
    Beyazperde
    3,0

    Blumhouse ayrıca, Behavior Interactive'in "Dead by Daylight" oyununun bir film versiyonu üzerinde James Wan'ın Atomic Monster şirketiyle iş birliği yapıyor. Discussing Film ile ile konuşan yapımcı Jason Blum'a, Blumhouse'dan daha fazla video oyunu uyarlaması gelip gelmeyeceği sorulduğunda yanıt olumlu oldu:

    "Doğru video oyunlarının filmler için harika bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Demek istediğim, bunu [The Super Mario Bros. Movie] ile bile gördünüz. Farklı bir tür ama inanılmaz derecede başarılı bir filmdi. Ve [Five Nights at Freddy's ile] durumun kesinlikle böyle olmasını umuyorum. James aslında büyük bir oyuncu ve şirketimizin üzerinde çalıştığımız bir oyun bölümü var. Popüler olan ve korku filmlerine dönüşebileceğimiz daha fazla oyun bulmayı kesinlikle dört gözle bekliyorum."

    Hollywood'un yaklaşan oyun uyarlamaları arasında, çekimleri tamamlanan "Borderlands" ve "Gran Turismo" filmlerinin yanı sıra, bir "Minecraft" filmi, bir "Dedektif Pikachu" devam filmi ve "Kirpi Sonic 3" yer alıyor. Ayrıca “Bioshock”, “Ghost of Tsushima”, “Death Stranding” “Days Gone”, “Just Cause”, “It Takes Two”, “Yakuza”, “Streets of Rage” ve “Sifu” gibi oyunların sinema uyarlamaları üstünde de çalışmalar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top