Hesabım
    Venedik Film Festivali'ni Luca Guadagnino'nun "Challengers"ı Açacak

    Filmin başrollerinde Zendaya, Mike Faist ve Josh O'Connor yer alıyor.

    .

    30 Ağustos - 9 Eylül arasında gerçekleşecek olan 80. Venedik Film Festivali'nin açılışını, Luca Guadagnino'nun yeni filmi "Challengers" yapacak. Başrollerini Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist'in üstlendiği tenis draması festivalde yarışma dışı olarak gösterilecek.

    Zendaya filmde, eski bir tenis dehası olan ve sonradan antrenörlük yapmaya başlayan, saha dışında da oyunlar oynamayı seven Tashi Duncan'ı canlandırıyor. Eşi Art (Mike Faist) kariyeri kötüye giden bir şampiyondur ve Tashi kendisini Art'ın kariyerini kurtarma mücadelesine adar.

    Bu amaçla kurduğu planlar, kocası Tashi'nin eski erkek arkadaşı ve kendisinin eski en iyi arkadaşı olan Patrick (Josh O'Connor) ile yüzleşmek zorunda kalmasıyla şaşırtıcı bir hal alır. Üçünün geçmişleri ve bugünleri çarpışırken Tashi, kazanmanın neye mal olacağını kendine sormalıdır.

    Challengers, Venedik Film Festivali'nin başlangıcında 30 Ağustos'ta prömiyer yaptıktan sonra, ABD'de MGM ve Amazon Studios aracılığıyla, uluslararası olarak ise Warner Bros Pictures aracılığıyla vizyona girecek. Filmin senaryosunu Justin Kuritzkes, yapımcılığını ise Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya ve Rachel O'Connor üstleniyor.

    "Call Me By Your Name" yönetmeni Guadagnino, Venedik Film Festivali'nde sıklıkla boy gösteriyor. Geçtiğimiz yıl yarışma seçkisinde olan filmi "Bones and All" ile En İyi Yönetmen ödülü kazanan Gudagnino'nun "A Bigger Splash", "Suspiria" gibi filmleri de dünya prömiyerlerini Venedik'te yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top