Hesabım
    Ruhlar Bölgesi Deneyimine Davetlisiniz: Kırmızı Kapının Ardında Ne Var?

    Artırılmış gerçeklikle "Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı" deneyimini yaşayın!

    .

    Lambert ailesinin korkunç destanının son bölümü için "Ruhlar Bölgesi"nin orijinal kadrosunun yeniden bir araya gelmesi ile hikâye kaldığı yerden devam ediyor. "Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı" (Insidious: Red Door) bugün sinema salonlarındaki yerini aldı ve korku severleri bekliyor.

    "Ruhlar Bölgesi" ve "Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2"nin ardından Josh Lambert rolüne geri dönen Patrick Wilson, bu kez yönetmen koltuğuna da oturdu. Serinin toplamda beşinci filmi olan "Kırmızı Kapı", ön film görevi gören ve odağı Lin Shaye'nin psişik karakterine çeviren üçüncü ve dördüncü filmin aksine, 2013'teki "Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2" olaylarını doğrudan takip ediyor.

    Josh ve üniversite çağındaki oğlu Dalton (Ty Simpkins), artık yaşadıkları kabusu arkalarında bırakıp, iblislerinden kesin olarak kurtulmaya kararlıdır. Bu amaçla, ailelerinin karanlık geçmişinin yanı sıra daha güçlü bir dizi korkunç olayla yüzleşip, kırmızı kapının arkasında saklanan Öte’nin daha derinlerine gitmelidir.

    Peki Kırmızı Kapı sizin evinizde olsaydı açmaya cesaret edebilir miydiniz?

    Tüm zamanları en korkunç film serilerinden biri olan Ruhlar Bölgesi deneyimini, film için özel olarak hazırlanan kare kodu okutarak yaşayabilirsiniz!

    .
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top