Hesabım
    Deadpool 3: Jennifer Garner, Elektra Rolüne Geri Dönüyor

    Garner, Elektra'yı ilk olarak 2003 tarihli, Ben Affleck başrollü "Daredevil"de canlandırmıştı.

    20th Century Fox

    Jennifer Garner yaklaşık yirmi yıl sonra, Marvel Comics'in suikastçı anti-kahraman karakteri Elektra'yı oynamak için geri dönüyor.

    Garner Elektra'yı ilk olarak 2003 yılındaki Ben Affleck başrollü "Daredevil" filminde canlandırmış, 2005'te ise kendi solo filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı. O dönemde bir stüdyo çizgi roman filminin başrolünü üstlenen birkaç kadından biri olan Garner, şimdi "Deadpool 3" için role geri dönüyor.

    Jennifer Garner, Ryan Reynolds ile geçtiğimiz yıl Netflix'te yayınlanan "The Adam Project" filminde birlikte rol almıştı ve filmi "Deadpool 3"ün de yönetmen koltuğunda oturan Shawn Levy yönetmişti.

    Fox'a ait eski Marvel filmlerinden bazı karakterlerin "Deadpool 3"te rol alacağına dair spekülasyonlar son zamanlarda sıklıkla dile getiriliyordu. Elektra'nın varlığı ve Ben Affleck'in de sette görüldüğüne dair iddialar, "Deadpool 3"ün Fox - Marvel karakterleri için bir tür çoklu evren hikayesi anlatabileceğini işaret ediyor.

    Hugh Jackman'ın da Wolverine rolüne geri dönerek ve Ryan Reynolds'a eşlik edeceği filmde, başka hangi Marvel karakterlerinin yer alacağı büyük bir merak konusu. Diğer yandan Wolverine'in nihayet bu filmde çizgi romanlardaki sarı kostümünü giyeceği konuşuluyor.

    Hugh Jackman'ın Wolverine yolculuğunu noktalayan "Logan"da karakter ölmüştü ve "Deadpool 3"e nasıl dahil olacağı merak ediliyordu. Film gerçekten de son zamanlarda süper kahraman filmleri arasında çok popüler olan çoklu evren anlatısını benimserse, karşımıza çıkacak olan Wolverine de "farklı" bir Wolverine olabilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top