Hesabım
    Organ Nakli Bekleyen Ufuk Özkan'dan Sağlık Durumu Hakkında İlk Açıklama

    Oyuncu Ufuk Özkan, sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

    .

    Oyuncu Ufuk Özkan, siroz olduğu ve karaciğer nakli beklediği ile ilgili yapılan haberler üzerine Instagram hesabından sağlık durumu hakkındaki son bilgileri paylaştı.

    "Emret Komutanım" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken, "Geniş Aile"deki Cevahir karakteriyle ise geniş kitlelere ulaşan Ufuk Özkan, son dönemlerde hızlı kilo kaybıyla dikkatleri çekmişti. Siroz hastalığına yakalandığı iddia edilen 48 yaşındaki aktör yanlış diyet uyguladığını ve bağışıklık sisteminin zarar gördüğünü belirtmişti.

    Organ nakli konusunda ise Instagram'dan yayınladığı açıklamada şunları söyledi:

    "Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor..."

    "Zengin Kız Fakir Oğlan" dizisindeki Nurhan karakteriyle de büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu son olarak yine TRT dizisi "Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı"nda rol almıştı. Ufuk Özkan Komedi dizilerinin yanı sıra "Aileler Yarışıyor", "Ben Bilmem Eşim Bilir" gibi yarışma programlarının da sunuculuğunu üstlendi.

    Sevenlerinden aldığı endişe dolu mesajlar karşısında çok üzüldüğünü belirten Özkan, Instagram açıklamasını şu sözlerle noktaladı:

    "Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top