Hesabım
    Hayley Atwell "Doctor Strange 2"deki Sahnesinden Nefret Etmiş!

    Atwell "Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında" filminde alternatif evrenden Captain Carter karakterine hayat vermişti.

    Disney

    "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One"daki sahne çalan rolüyle bu hafta sonu izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Hayley Atwell, Marvel Sinematik Evreni'ndeki son görünümüyle ilgili konuştu.

    Marvel filmlerinde ve ABC'nin "Agent Carter" dizisinin iki sezonunda oynadığı Peggy Carter rolüyle Atwell büyük bir hayran kitlesine sahip. Ayrıca Marvel'ın Disney+'ta yayınlanan “What If?” adlı animasyon dizisinde Peggy'nin alternatif bir versiyonunu seslendirdi ve bu karakterin Captain Carter adlı benzer bir versiyonunu Sam Raimi'nin "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filminde beyaz perdeye taşıdı.

    Karakter, çoklu evrenleri konu alan filmin önemli bir sekansında kısa bir süre göründü, ancak filmin kötüsü Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) tarafından çok hızlı bir şekilde (ve oldukça vahşice) öldürüldü. Happy Sad Confused podcast'indeki yeni bir röportajda Atwell, bu sahnenin sinir bozucu olduğunu söylüyor:

    "Bu benim seçimim değildi! 'Bunu bütün gün yapabilirim' dediğinde hemen ardından bir frizbi tarafından ikiye bölündü. Ve seyirci, 'Bunu bütün gün yapamaz. Görünüşe göre yapamazsın' dedi. Bu Peggy'e pek iyi hizmet etmiyor."

    Atwell, "What If?" dizisindeki performansının daha değerli olduğunu da belirtti:

    "'What If...?' animasyon serisinde yapacak daha çok şeyim olduğunu hissettim. Demek istediğim, herhangi bir oyuncu size, pijamalarınızla etkili bir şekilde bir kabine girip bir animasyon yapabilmenin çok eğlenceli olduğunu söyleyecektir çünkü enstrüman ve ana performans aracınız olarak sese odaklanıyorsunuz…[bunun aksine], 'Strange'deki sinir bozucu bir an gibi geldi."

    "Doctor Strange" devam filminde Scarlet Witch tarafından öldürülen tek karakter Atwell'in Captain Carter'ı değildi. John Krasinski'nin canlandırdığı Mr. Fantastic, Lashana Lynch'in canlandırdığı Captain Marvel ve Patrick Stewart'ın Fox-Marvel evreninde yıllarca canlandırdığı Profesör Xavier da hızlı bir sona kavuştular. Karakterlerin bu kadar hızlı öldürülmesi hayranların da tepkisini çekti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top