Hesabım
    John David Washington Başrollü Bilim Kurgu "The Creator"dan Yeni Fragman

    Gareth Edwards'ın yönettiği film, insanların makinelerle savaşını anlatıyor.

    Gareth Edwards (Godzilla, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi), konusu her geçen gün daha da güncel hissettiren yüksek konseptli bilim kurgu filmi "The Creator" (Yaratıcı) ile geri dönüyor. Başrolünü John David Washington'ın (Tenet) üstlendiği film, kıyamet sonrası bir savaşta bir yapay zeka ordusu ile insanların mücadelesini anlatıyor.

    Yapay zeka, modern yaşamın sürekli beliren bir unsuru haline gelirken "The Creator" izleyicilerin artan endişelerini yansıtmak için mükemmel bir zamanda geliyor. Film Disney'in CinemaCon sunumunda yayınlanan ilk görüntüleriyle büyük ses getirmişti.

    "The Cretaor"ın konusu kısaca şöyle: Gelecekte, insan ırkı ve yapay zeka güçleri arasındaki kıran kırana geçen bir savaşın ortasında yer alan Joshua (Washington) eski bir özel kuvvetler ajanıdır ve karısının (Gemma Chan) gizemli ortadan kaybolması onu daha da sertleştirmiştir.

    Joshua, kısa süre sonra, savaşı ve insanlığı sona erdirme gücüne sahip gizemli bir silah geliştiren gelişmiş yapay zekanın yakalanması zor mimarı Yaratıcı'nın peşine düşüp onu öldürmesi için görevlendirilir.

    Seçkin ajanlardan oluşan ekibiyle birlikte düşman hatlarını aşıp, yapay zeka tarafından işgal edilen bölgenin karanlık kalbine doğru bir yolculuk yapar. Ancak yok etmesi talimatını aldığı, dünyanın sonunu getiren silahın, küçük bir çocuk kılığına girmiş bir yapay zeka olduğunu keşfettiğinde işinin kolay olmadığını anlar...

    "The Creator" 29 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top