Hesabım
    Canlı Aksiyon "He-Man" Filmi Bir Kez Daha İptal Edildi!

    Netflix "Masters of the Universe" projesini iptal etti.

    .

    Variety'nin pek çok kaynaktan doğruladığına göre, Netflix'in uzun bir süredir üstünde çalışılan canlı aksiyon He-Man filmi "Masters of the Universe" iptal edildi.

    Proje için en son 2022 başlarında Kyle Allen'ın başrol olarak seçildiği açıklanmıştı. Projeye yakın kaynakların bildirdiğine göre, Allen ve yönetmenler Adam Nee ile Aaron Nee'yi elde tutmak için şimdiden 30 milyon dolara yakın bir miktar harcandı. Geliştirme aşamasının toplam maaliyetinin ise bunun iki katı olduğu tahmin ediliyor.

    Sonuçta canlı aksiyon He-Man filmi, Warner Bros. ve Sony'deki başarısız girişimlere bir yenisini daha ekledi. Ancak "Barbie"nin muhtemel gişe başarısı sonrasında Mattel bu projeyi bir kez daha ayağa kaldırmayı deneyebilir.

    En son iptalin tamamen bütçe endişelerinden kaynaklandığı iddia ediliyor, filmin maliyeti 200 milyon doların üzerinde ve Netflix'in (geliştirme maliyetleri dahil) 150 milyon dolardan fazla harcamak istemediği bildiriliyor. Mattel sözcüsü, "Masters of the Universe" filminin artık Netflix'e ait olmadığını doğruladı.

    Serinin hikayesi, Prens Adam'ın (He-Man) Greyskull Kalesi'nin sırlarını kötü İskeletor ve yardakçılarından koruduğu Eternia diyarında geçiyor. Adam & Aaron Nee filmin senaryosunu David Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) ile birlikte yazıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top