Hesabım
    Luca Guadagnino'nun Zendaya Başrollü Filmi "Challengers" 2024'e Ertelendi

    Zendeya başrollü film, Venedik Film Festivali'nin açılışını yapacaktı...

    MGM

    Luca Guadagnino'nun başrollerini Zendaya ve Josh O'Connor'un paylaştığı seksi tenis dramı “Challengers”, SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) grevinin neden olduğu komplikasyonlar nedeniyle bu yıl vizyona girmeyecek.

    "Challengers"ın 15 Eylül olarak belirlenen vizyon tarihi 2024'ün yaz sezonu başlangıcına ertelendi. Bu tarihe kadar hem grevin bitmesi umuluyor hem de filmin daha çok izleyiciye ulaşması hedefleniyor. Grevdeki SAG-AFTRA üyeleri, tamamlanmış filmlerinin tanıtım kampanyalarına da katılamadığı için, pek çok stüdyo filmlerini grev sonrasına ertelemeyi düşünüyor.

    Film, 30 Ağustos'ta başlayacak 80. Venedik Film Festivali'nin açılış filmi olarak belirlenmişti ancak festivalden çekilince yerine, Edoardo De Angelis'in yönettiği ve başrolünü Pierfrancesco Favino'nun oynadığı “Comandante” açılış filmi olarak seçildi.

    Zendaya "Challengers"ta, eski bir tenis dehası olan ve sonradan antrenörlük yapmaya başlayan, saha dışında da oyunlar oynamayı seven Tashi Duncan'ı canlandırıyor. Eşi Art (Mike Faist) kariyeri kötüye giden bir şampiyondur ve Tashi kendisini Art'ın kariyerini kurtarma mücadelesine adar.

    Bu amaçla kurduğu planlar, kocası Tashi'nin eski erkek arkadaşı ve kendisinin eski en iyi arkadaşı olan Patrick (Josh O'Connor) ile yüzleşmek zorunda kalmasıyla şaşırtıcı bir hal alır. Üçünün geçmişleri ve bugünleri çarpışırken Tashi, kazanmanın neye mal olacağını kendine sormalıdır.

    Warner Bros. "Dune 2"yi 2024'e Ertelemeyi Düşünüyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top