Hesabım
    Disney, Dört Büyük Filmini 2024'e Ertelemeyi Düşünüyor

    Warner Bros.'tan sonra Disney de Hollywood grevleri nedeniyle filmleri ertelemeyi düşünüyor.

    Disney

    Walt Disney Co.'nun yılın geri kalanında gösterime girecek film programını gözden geçirdiği ve devam eden aktör ve yazar grevleri nedeniyle bazı filmleri erteleyebileceği bildiriliyor. Haberi duyuran Bloomberg, tartışmaların henüz erken bir aşamada olduğunu belirtti.

    Erteleme kararından etkilenmesi beklenen filmler arasında Walt Disney Animation Studios'un Kasım ayında piyasaya sürmesi planlanan “Wish” ve üç Searchlight filmi yer alıyor: Yorgos Lanthimos'un yönettiği, Emma Stone'un oynadığı “Poor Things”; Taika Waititi'nin yönettiği, Michael Fassbender'ın oynadığı “Next Goal Wins” ve Jonathan Majors'ın yönettiği “Magazine Dreams”. Tüm filmler bu yıl vizyona girecekti.

    Geçtiğimiz hafta da Warner Bros. Discovery'nin büyük bir heyecanla beklenen devam filmi "Dune Part Two" da dahil olmak üzere bazı büyük filmlerini önümüzdeki yıla ertelemeyi planladığı ortaya çıkmıştı. Henüz her iki stüdyodan da resmi bir vizyon değişikliği açıklaması gelmedi.

    "Indiana Jones ve Kader Kadranı" ve "Küçük Deniz Kızı" filmlerinin gişede beklediği kazanca ulaşmamasından dolayı kötü bir yaz sezonu geçiren Disney, grev nedeniyle ertelemeyi düşündüğü filmlerden önce de vizyon takviminde değişiklikler yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top