Hesabım
    Sam Raimi ve Tobey Maguire'dan Yeni Spider-Man Filmi mi Geliyor?

    Sandman'i oynayan Thomas Haden Church, "Spider-Man 4"e dair söylentiler duyduğunu dile getirdi.

    Sony Pictures

    Vizyona giren son canlı-aksiyon Spider-Man filmi olan "Spider-Man: No Way Home"un rekorlar kıran başarısından sonra Sony'nin Spider-Man serisini bırakmaya niyeti olmadığı çok açık.

    Tom Holland'ın Marvel Sinematik Evreni Örümcek-Adam'ını diğer evrenlerden gelen Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın karakterleriyle bir araya getiren film izleyicilerden büyük beğeni aldı ve ardında gelecek filmlerin nereye gidebileceği konusunda sayısız olasılık bıraktı.

    Marvel'ın Tom Holland'lı yeni bir üçlemeye hazırlandığı biliniyor ve bu filmler merakla bekleniyor. Ayrıca diğer Örümcek-Adam'ların kendi solo filmleriyle geri geleceğine dair iddialar da zaman zaman gündeme geliyor.

    "Spider-Man 3"te Flint Marko/Sandman karakterine hayat veren Thomas Haden Church de ComicBook ile yaptığı röportajda böyle bir olasılık duyduğunu dile getiriyor.

    "Her zaman bir tür… Söylentiler duydum… Sam Raimi'nin Tobey [Maguire] ile başka bir [Örümcek Adam filmi] çekeceğine dair ve bu olursa, muhtemelen en azından bir cameo yapmak için kampanya yapardım."

    Raimi ve Maguire'ın 4. Spider-Man solo filmi için bir araya gelme ihtimali "No Way Home"un ardından ilk kez gündeme gelmiyor. Hem Sam Raimi hem de Maguire, daha önceki röportajlarında yeni bir film ihtimaline sıcak baktıklarını belirttiler ancak filme yönelik resmi bir açıklama yok.

    Yönetmen Sam Raimi, Tobey Maguire'lı Spider-Man 4 Filmine Açık Olduğunu Söyledi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top