Hesabım
    57 Seconds: Morgan Freeman'lı Zaman Yolculuğu Filminden İlk Fragman

    Bilim kurgu- gerilim filminde Morgan Freeman'a Josh Hutcherson eşlik ediyor.

    Rusty Cundieff'in yönettiği bilim kurgu ve gerilim filmi "57 Seconds"ın ilk fragmanı yayınlandı. Başrolleriini Josh Hutcherson ve Morgan Freeman'ın üstlendiği zaman yolculuğu hikayesi, yazar E.C. Tubb'un "Lucifer" adlı kısa öyküsüne dayanıyor.

    Son zamanlarda zaman yolculuğu konsepti sıklıkla çoklu evrenleri keşfetmek için kullanılsa da Cundieff'in filmi kişisel kazanç ve intikam arayışı için geçmişe giden kahramana odaklanıyor.

    Fragman bizi, teknoloji devi Anton Burrell (Freeman) ile röportaj yapma şansını bulan Franklin (Hutcherson) ile tanıştırıyor. Franklin, Burrell'e yapılan bir saldırıyı engeller ve onun yanlışlıkla düşürdüğü bir yüzük bulur. Bu yüzük, bir kişiyi zamanda 57 saniye geriye götürme kapasitesine sahiptir, Franklin, Burrell'in yardımıyla, kız kardeşinin ve diğer birçok kişinin ölümünden sorumlu olan ilaç şirketinden intikam almaya karar verir.

    Bir teknoloji blog yazarının ve bir teknoloji dehasının birlikte bir ilaç şirketini devirmesinin hikayesi, filmin hikayesini ilgi çekici kılsa da asıl sorunlar, zaman yolculuğu Franklin'e zarar vermeye başladığında ortaya çıkıyor. Bu macera onu "her saniyenin önemli olduğu, hayatta kalmak için nabız gibi atan bir savaşa iten" korkunç bir olaylar zincirini tetiklediğinde ilişkiler ve işler gerilemeye başlar. "57 Seconds" önümüzdeki sonbaharda izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top