Hesabım
    Paramount'un Animasyon Kararı Guillermo del Toro'yu Kızdırdı

    Orijinal animasyon filmlere yatırım yapmayacağını söyleyen Paramount CEO'su tepki çekiyor.

    .

    Paramount Pictures CEO'su Brian Robbins'in açıkladığı yeni animasyon film planları, "Pinokyo" filmiyle Oscar aldıktan sonra kariyerine animasyon odaklı devam etmek isteyen Guillermo del Toro'yu kızdırdı.

    Variety ile konuşan Robbins, stüdyonun artık orijinal animasyonlara para yatırıp "insanların sinemaya gelmesi için dua etmeyeceğini", halihazırda sabit bir izleyici kitlesi bulunan Sünger Bob Kare Pantolon, Avatar: Son Hava Bükücü gibi serilere odaklanacaklarını belirtti.

    "Lightyear" ve "Elemental" filmlerinin gişedeki kötü performansını örnek göstererek "Bu artık Disney ve Pixar ile ilgili değil" deiyen Robbins, "insanlar alaycı ve komik bir bakış açısına sahip animasyon filmler arıyor" dedi.

    Animasyon filmler konusunda oldukça cesaretlendirici bir tavrı olan ve "animasyon sadece çocuklar için bir tür değildir" yaklaşımını benimseyen del Toro, Robbins'in bu yaklaşımına Twitter'dan kısa bir şekilde "Sevgili Tanrım-" diyerek yanıt verdi. Oscar'lı yönetmen sözlerinin devamını yazmasa da öfkesini açık bir şekilde ortaya koydu.

    Guillermo Del Toro Kariyerine Animasyon Filmlerle Devam Edecek

    Yönetmen daha sonra "Toy Story, The Incredibles, Tersyüz, Karlar Ülkesi, Ruhların Kaçışı, Komşum Totoro, vb. hepsi vizyona girdikten sonra milyonlar kazandıran ve ticari olarak MİLYARLAR kazandırmaya devam eden orijinal filmlerdi." yazan bir tweet'i yeniden paylaşarak fikirlerini pekiştirdi.

    Son dönemin en beğenilen animasyon filmlerinden "Across the Spider-Verse"in ortak yazarı, "Ailem Robotlara Karşı"nın yapımcısı ve "Lego Filmi"nin yönetmeni Christopher Miller da Paramount CEO'suna tepki gösterdi.

    "Bu cahilce bir tavır. Hiçbir stüdyo başkanı bundan sonra orijinal bir drama, aksiyon filmi, biyografik ya da komedi yapmayacağını ya da Avatar'ı yapmayacağını söylemez." diyen Miller, Yalnızca animasyonun halihazırda var olan filmlere ve karakterlere yönelmesi gerektiği fikrini çok saçma bulduğunu belirtti.

    Paramount'un son animasyon filmi "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" 4 Ağustos'ta vizyona girecek ve şimdiden bir devam filmi ve iki sezonluk Paramount+spin-off dizisi için çalışmalar başladı.

    "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası"ndan Yeni Fragman ve Karakter Posterleri!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top