Hesabım
    "The Exorcist"in 50. Yılına Özel 4K Fragman!

    Klasik korku filmi "The Exorcist" 50 yılını kutluyor..

    Warner Bros.

    1973 yapımı kült korku filmi "The Exorcist" (Şeytan) 50. yılını kutluyor! The Exorcist'in 50. yılına özel, 19 Eylül'de çıkacak olan 4K Ultra HD Blu-Ray versiyonu öncesi, filmin 4K fragmanı da yayınlandı. Yeni nesil izleyicileri korkutmak için geri dönen Şeytan filminin bu versiyonunda; hem sinema kurgusu, hem de onbir dakikalık ek sahne içeren yönetmen kurgusu yer alacak.

    Filmin 4K Ultra HD olarak sunulacak versiyonunda ayrıca, yönetmen William Friedkin'den bir giriş sunumu, yorumlar, röportajlar, fragman ve TV reklamı gibi çok sayıda bonus özellik de olacak. Ayrıca "The Fear of God: 25 Years of The Exorcist ", "Beyond Comprehension: William Peter Blatty's The Exorcist " ve "Raising Hell: Filming The Exorcist" gibi ek kamera arkası içerikleri de yer alacak.

    Aynı adlı çok satan kitaptan uyarlanan The Exorcist , birçok kişi tarafından şimdiye kadar yapılmış en korkunç filmler arasında sayılıyor ve tüm zamanların en beğenilen korku filmlerinden biri olmaya devam ediyor.

    "Şeytan" Geri Dönüyor: "Exorcist: İnançlı" Filminden İlk Fragman Yayınlandı

    Filmin 4K Ultra HD versiyonu, 13 Ekim'de gösterime girecek olan uzun zamandır beklenen devam filmi The Exorcist: Believer için de tam zamanında geliyor. Blumhouse'un Cadılar Bayramı üçlemesinin yönetmeni David Gordon Green tarafından yönetilen yeni filmde Ellen Burstyn , kızları şeytani bir şekilde ele geçirilmiş bir çift ebeveyne yardım eden Chris MacNeil olarak geri dönecek. Filmde Burstyn'in yanı sıra Leslie Odom Jr, Ann Dowd, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz, Lidya Jewett ve Olivia Marcum rol alıyor. Yaklaşan projeyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak önceki haberlere göre yepyeni bir üçlemenin ilki olacak ve The Exorcist: Deceiver adlı bir sonraki bölüm de 18 Nisan 2025'te vizyona girecek.

    Exorcist: İnançlı
    Exorcist: İnançlı
    Vizyon tarihi 6 Ekim 2023 | 1s 52dk
    Yönetmen David Gordon Green
    beraberinde Leslie Odom Jr., Ellen Burstyn, Ann Dowd
    Üyeler
    2,8
    Beyazperde
    2,0

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top