Hesabım
    Netflix, Bu Yıl Çıkacak 6 Filmini 2024'e Erteledi

    Gelecek filmlerini erteleyen stüdyolar arasına Netflix de katıldı.

    Netflix

    What's On Netflix, platformda bu yıl içinde yayınlanacağı duyurulan 6 filmin 2024 yılına ertelendiğini duyurdu. Terih değişikliklerinin gerekçesi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı ancak olası iki neden var.

    İlki bazı filmlerin henüz tamamlanmamış olması, ikincisi ise senaristlerin ve oyuncuların grevi. Grev hem projelerin tamamlanmasını engelliyor hem de filmler tamamlanmış olsa bile yıldızların katılmadığı tanıtım faaliyetleri yürütmektense, stüdyolar vizyon tarihlerini ertelemeyi tercih ediyorlar. Netflix de bu nedenle yayına hazır olsa bile yıldız kadrolu filmlerini ertelemiş olabilir.

    İşte 2024'e kaydırılan filmler:

    Lift: F. Gary Gray (The Fate of the Furious) tarafından yönetilen film, usta bir hırsız ile onun eski sevgilisinin bir Boeing 777 yolcu uçağıyla transfer edilen 100 milyon doları çalma girişimini konu alıyor. Filmde Kevin Hart, Vincent D’Onofrio, Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington ve Jean Reno rol alıyor. Yeni yayın tarihi: 12 Ocak 2024.

    Damsel: Başrolünde Millie Bobby Brown'ın yer aldığı film, yakışıklı bir prensle evlenemyi mecburen kabul eden ve kurban edilmek üzere korkunç bir ejderhanın yaşadığı mağaraya atılan fakir bir kızı konu alıyor.

    A Family Affair: Film yıldızı Chris Cole'un (Zac Efron) asistanı olarak çalışan genç bir kadının (Joey King), bu yıldızın aslında annesine (Nicole Kidman) aşık olduğunu öğrenmesini anlatan romantik komedi filminde ayrıca Liza Koshy ve Kathy Bates rol alıyor.

    Players: Film New Yorklu bir spor yazarı olan Mack'in (Gina Rodriguez) yıllarını en iyi arkadaşı Adam'la (Damon Wayans Jr.) başarılı ilişki "oyunları" tasarlamak için harcadığını ve beklenmedik bir şekilde hedeflerinden birine (Tom Ellis) için sırılsıklam aşık olmasını konu alıyor.

    Spaceman: İddialı bilim kurgu dramasında Adam Sandler, Çek Cumhuriyeti'nin ilk astronotu olan Jakub'ı canlandırıyor.

    Shirley: Netflix'in 2023 ödül sezonunda öne çıkan filmlerinden biri olması beklenen, John Ridley'in yazıp yönettiği, film bir Shirley Chisholm biyografisi ve başrolde Regina King var. Filmin test gösterimlerinde başarısız olduğu için ertelenmiş olabileceği belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top