Hesabım
    "Çığlık 7" Yönetmenlerini Kaybetti

    Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, 7. filmde yönetmenlik koltuğunu devrediyor.

    Paramount Pictures

    2022 yılında, hem serinin beşinci filmi hem de bir yeniden başlatma olan "Çığlık" ile büyük beğeni toplayan ve bu yıl vizyona giren "Çığlık 6"nın da yönetmenliğini üstlenen Radio Silence ikilisi Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, sıradaki filmde yönetmenliği devrediyor.

    Serinin yedinci filmi, daha önce "Happy Death Day" ve "Freaky" gibi filmlere imza atan Christopher Landon tarafından yönetilecek.

    Bettinelli-Olpin ve Gillet'in, Universal için çekecekleri orijinal bir korku filmine odaklanmak için "Çığlık 7"den ayrıldığı bildiriliyor ancak bu film de şu anda oyuncular grevinden etkilenmiş durumda. Yönetmen koltuğunu devretmeleirne karşın ikili halen filmin yönetici yapımcılığını üstleniyorlar.

    Son iki Çığlık filmi dünya çağında 168.9 milyon dolar hasılat elde etti ve Neve Campbell, Courtney Cox gibi serinin eski yüzlerini geri döndürürken, Jenna Ortega, Melissa Barrera ve Mason Gooding gibi yeni nesil bir oyuncu kadrosunu seriye tanıttı.

    Son iki film James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılmıştı. Yönetmenler ayrıldıktan sonra, senarist ikilinin projede kalmaya devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Yönettiği filmlerin yanı sıra "Paranormal Activity" gibi filmlerin senaryolarına da imza atan Landon'ın senaryoyu da kendisinin kaleme alması ya da senaryo ekibine dahil olması mümkün görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top