Hesabım
    A24 İmzalı Müzikal Komedi "Dicks: The Musical"dan İlk Fragman Yayınlandı

    A24'ün ilk müzikal filminden fragman yayınlandı.

    Bağımsız film stüdyosu A24 ilk müzikal komedi filmi "Dicks: The Musical" için ilk fragmanı yayınladı. R-Rated (18+) olarak derecelendirilen filmin kadrosunda Megan Thee Stallion, Aaron Jackson ve Josh Sharp yer alıyor.

    Son yıllara damgasını vuran ve geçtiğimiz yılın Oscar rekortmeni "Everything Everywhere All At Once" başta olmak üzere ödül sezonlarında ağırlığını ortaya koyan A24 farklı türlere kapısını açarken müzikalleri de dışarıda bırakmadı.

    İlk olarak 2014'te Manhattan'da izleyici karşısına çıkan bir sahne müzikali olan "Fucking Identical Twins"ten uyarlanan "Dicks: The Musical", iş dünyasında birbirlerinin rakibi olan ancak tek yumurta ikizi olduklarını fark etmeleriyle dünyaları değişen ikizleri konu alıyor.

    Komedi yıldızları Aaron Jackson ve Josh Sharp'ın hayat verdiği ikizler "Parent Trap" filmini andırır şekilde, ebeveynlerini (Nathan Lane ve Megan Mullally) yeniden bir araya getirmek için uğraşırken, "Saturday Night Live" yıldızı Bowen Yang Tanrı'yı canlandırarak olaylara dahil oluyor.

    "Army of One" ve "The Dictator" gibi filmlere imza atan Larry Charles tarafından yönetilen film dünya prömiyerini, Eylül ayında düzenlenecek 2023 Toronto Uluslararası Film Festivali’nin Midnight Madness köşesinde yapacak. Senaryo ise başroldeki ikizleri canlandıran Josh Sharp ve Aaron Jackson ikilisi tarafından yazıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top