Hesabım
    Pixar Devam Filmi "Inside Out 2" Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    2015 tarihli Oscar'lı animasyona devam filmi geliyor.

    Disney

    2025 yapımı Pixar animasyonu "Inside Out" (Ters Yüz) zihinlerimizin nasıl çalıştığı, duygularımızın nasıl ortaya çıktığı gibi konulara eğlenceli bir yaklaşım getiren ilgi çekici hikayesiyle büyük bir sansasyon yaratmış ve En İyi Animasyon Film Oscar'ını kazanarak başarısını taçlandırmıştı.

    Bu başarı üstüne, devam filminin duyurulması şaşırtıcı olmadı. Vizyon tarihi 14 Haziran 2024 olarak belirlenen film, ana karakter Riley'i takip etmeye devam edecek.

    Film hakkında henüz çok az bilgi mevcut, ancak filmin hikayesini uyarlayan yeni bir kitabın künyesi aracılığıyla konunun kısa bir özeti ortaya çıktı. Disney'in uzun zamandır devam ettirdiği bir stratejinin devamı olarak, Mayıs ayında yani filmin vizyona girmesinden bir ay önce yayınlanacak olan kitabın özeti şu şekilde:

    "Riley ve tüm Duyguları ile başka bir duygusal iniş çıkışa hazır olun! Bu hikaye, hem tanıdık hem de yeni karakterleri heyecan verici maceralarıyla birlikte keşfederek Riley'nin zihnine derinlemesine bir dalış yapıyor."

    Pek fazla bir şey söylemiyor gibi görünen bu özetin en önemli noktası yeni karakterlerin geleceğini vurgulaması. Devam filminde maceraya yeni karakterler, yani yeni duygular dahil olacak çünkü ilk filmin ana karakteri Riley artık küçük bir çocuk değil, yetişkinliğe geçiş yapmanın sancısını yaşayan bir ergen olarak karşımıza çıkacak.

    Orijinal film, Riley'nin anne ve babasının zihinlerine de kısa bir bakış atmamızı sağlayarak yetişkin zihinlerine dair esprili bir yaklaşım sunmuştu. Ergenlikteki bir zihnin karmaşık yapısını perdeye taşıyacak olması ise "Inside Out 2" için oldukça heyecan uyandırıcı bir önerme. Filmin Pixar'ın son zamanlardaki gişe başarısızlığını telafi edip edemeyeceği de büyük bir merak unsuru olmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top