Hesabım
    Erotik Gerilim Filmi "Fair Play"den İlk Fragman Yayınlandı

    Netflix filminde başrolleri Alden Ehrenreich ve Phoebe Dynevor paylaşıyor.

    Netflix, şiddetli bir açık artırma savaşının ardından bu yılki Sundance Film Festivali'nde 20 milyon dolara satın aldığı heyecan dolu erotik gerilim filmi "Fair Play"in ilk fragmanını yayınladı.

    "Billions" ve "Clarice" gbi dizilerde yönetmenlik yapan Chloe Domont'un ilk uzun metraj denemesi olan filmin başrollerini Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story, Oppenheimer) ve Phoebe Dynevor (Bridgerton, Younger) paylaşıyor. Domont filmin senaryosunu da kendisi kaleme aldı.

    Acımasız bir çalışma ortamına sahip finans firmasında gıpta ile bakılan yeni bir terfi olasılığı ortaya çıkınca, aslında birbirlerine karşı destekleyici bir çift olan Emily (Dynevor) ve Luke (Ehrenreich) arasındaki ilişki karanlık bir yön alır.

    İlişkilerindeki güç dinamikleri geri dönülmez bir şekilde değişirken, çift başarının gerçek bedeli ve hırsın sinir bozucu sınırlarıyla yüzleşmek zorundadır.

    Çağdaş zamanlarda geçen ve #MeToo sonrası bir dünyayı tüm karmaşık dinamikleriyle ele aldığı söylenen filmde Ehrenrich ve Dynevor'a Eddie Marsan, Rich Sommer ve Sebastian De Souza gibi isimler eşlik ediyor.

    "Fair Play" 13 Ekim'de Netflix kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top