Hesabım
    Natalia Dyer ve Asa Butterfield Başrollü Korku Filmi "All Fun and Games"ten İlk Fragman

    Filmin yapımcılığını Russo Kardeşler üstleniyor.

    "Avengers: Endgame", "The Gray Man" gibi filmlere imza atan Anthony ve Joe Russo'nun yapım şirketi AGBO'nun yeni korku filminden ilk fragman yayınlandı.

    Eren Celeboğlu ve Ari Costa tarafından yönetilen "All Fun and Games" nostaljiyle hatırladığımız çocukluk oyunlarını merkezine alan karanlık bir hikaye sunuyor. Filmin başrollerini "Stranger Things" yıldızı Natalia Dyer ve "Sex Education" yıldızı Asa Butterfield üstleniyor.

    "All Fun and Games", ormanda lanetli bir bıçak keşfeden ve kısa süre sonra kendilerini eşi benzeri olmayan bir oyun gecesinde bulan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Yanlışlıkla The Skarrow olarak bilinen şeytani bir gücü çağıran gençler, tüm ruhları ele geçirene kadar dinlenmeyecek bir varlık tarafından çocuklukta oynanan oyunların çarpık versiyonlarıyla test edilir.

    Filmde Dyer ve Butterfield'a Benjamin Evan Ainsworth (The Haunting of Bly Manor), Laurel Marsden (Ms. Marvel), Kolton Stewart (Disenchanted) ve Annabeth Gish (Midnight Mass) eşlik ediyor. J.J. Braider'ın aynı adlı hikayesinden uyarlanan senaryoyu Braider ve yönetmenler birlikte kaleme aldı. Film 1 Eylül'de dijital olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top