Hesabım
    Sydney Sweeney "Madame Web"de Hangi Karakteri Canlandırdığını Açıkladı

    Filmde Dakota Johnson, Emma Roberts, Isabela Merced ve Adam Scott da rol alıyor.

    .

    "Euphoria" yıldızı Sydney Sweeney, Sony'nin bir sonraki Spider-Man evreni filmi olan "Madame Web"de hangi karakteri canlandırdığını açıkladı.

    Dakota Johnson'ın Madame Web olarak başrolü üstlendiği filmde Sweeney'nin hangi karaktere hayat vereceği yönündeki spekülasyonlar oyuncunun filmin kadrosuna katılmasıyla başlamıştı ve Black Cat / Felicia Hardy gibi tahminler öne çıkmıştı.

    Setten gelen fotoğraflarda kızıl saçlarıyla görünmesinin ardından ise tahminler yön değiştirdi ve nihayetinde Sweeney de Julia Carpenter / Spider-Woman karakterini canlandırdığını doğruladı.

    .

    Sweeney, SAG-AFTRA grevinden önce yapılan bir röportajda Variety ile konuşurken, rolü üstlenmekten bahsetti ve şunları söyledi: “Tabii ki çıldırıyordum. Doğruca çizgi roman mağazasına gittim ve karakterimden bahseden her çizgi romanı satın aldım.”

    Karakterinin filmdeki Örümcek Kadın kıyafetini giyip giymyeceği şimdilik belli değil ve Sweeney, ortalama bir süper kahraman filmi beklemeyin diyerek izleyicileri uyarıyor: "Bence bu, insanların bir süper kahraman filminden beklediğinden farklı."

    Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott ve Zosia Mamet gibi isimlerin rol aldığı S. J. Clarkson'ın yönettiği film 16 Şubat 2024'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top