Hesabım
    "Uncharted" Devam Filmi Hakkında Olumlu Gelişme

    Tom Holland, Nathan Drake rolüne geri dönebilir...

    .

    2022'nin Şubat ayında vizyona giren Tom Holland başrollü "Uncharted"ın devam filmi için, yapımcı Charles Roven'dan umut verici bir güncelleme geldi.

    Aynı adlı video oyunundan uyarlanan film, özellikle oyunun hayranlarından gelen kötü yorumlar da dahil olmak üzere karışık eleştirilerle karşılanmış olsa da dünya çapında 400 milyon dolar gibi başarılı bir gişe hasılatı elde etti, bu da kaçınılmaz olarak bir devam filmi beklentisini gündeme getirdi. Ancak bugüne kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

    Şimdi, The Hollywood Reporter'a konuşan yapımcı Charles Roven, Sony Pictures'ın devam filmiyle ilgilendiğini belirtti. Uncharted serisine devam etme konusunda bir arzu olup olmadığı sorulduğunda Roven şunları söyledi:

    "Ah evet! O filmle gerçekten çok iyi zaman geçirdik. Hayranlar filmi gerçekten çok beğendi ve oyun hakkında hiçbir şey bilmeyen insanlar filmi gerçekten çok beğendi. Bu yüzden kesinlikle bir tane daha yapmak istiyoruz."

    "Uncharted" filminde Tom Holland cana yakın maceracı Nathan Drake'i canlandırırken, Mark Wahlberg onun sağ kolu Victor "Sully" Sullivan'ı oynuyor. İkili, Uncharted oyunundaki karakterlerden çok daha genç çünkü, film video oyunu serisinin bir ön filmi gibi tasarlandı. Yeşil ışık yakıldığı takdirde, devam filminin serideki ilk oyunu uyarlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top