Hesabım
    Canlı Aksiyon "Tangled" İçin Florence Pugh Düşünülüyor

    Disney'in "Karmakarışık" animasyonunun yeni uyarlamasında başrol için Florence Pugh'u istediği iddia edildi.

    .

    Disney'in sevilen animasyonlarını canlı aksiyon olarak uyarlama trendi yakın zamanda yavaşlayacak gibi durmuyor. Şu anda hazırlık aşamasında olan "Moana", "Bambi", "Lilo & Stich" gibi filmlere şimdi bir yenisi daha eklendi.

    DisInsider'ın duyurduğuna göre Rapunzel'in maceralarını yeniden yorumlayan "Tangled" (Karmakarışık) filmini uyarlamak için de hazırlıklar başladı. Henüz resmi bir kaynaktan doğrulanmayan söylentilere göre başrol için Florence Pugh düşünülüyor.

    Son olarak Christopher Nolan imzalı "Oppenheimer"da rol alan Pugh, "Don't Worry Darling", "Black Widow" gibi filmlerde oynamış, 2020 yılında "Little Women" filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilmişti.

    Disney'in Florence Pugh ile ilgilendiğine dair söylentiler gerçekse bile, deam eden SAG-AFTRA grevinden dolayı oyuncuya herhangi bir teklif gitmesi mümkün değil. Dolayısıyla diğer birçok oyuncu seçimi durumunda olduğu gibi "Tangled" uyarlamasının başrollerini öğrenmemiz için de oyuncular grevinin bitmesi gerekiyor.

    Henüz geliştirme aşamasının başlangıcında olan "Tangled" projesinin yanı sıra, birkaç yıl önce, Disney'in senarist Asleigh Powell (The Nutcracker and Four Realms) ile birlikte bir canlı aksiyon Rapunzel filmi üstünde çalıştığı biliniyordu. Ancak orijinal bir Rapunzel hikayesi anlatılacağı söylenen bu film hakkında sonradan herhangi bir gelişme yaşanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top