Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli" Yönetmeni 12. Film İhtimali Hakkında Konuştu

    Vin Diesel, 11. filmle bitmesi planlanan Hızlı ve Öfkeli'ye 12. filmin de gelebileceğini söylemişti...

    Universal

    Uzun soluklu aksiyon serisi "Hızlı ve Öfkeli"nin bu yıl vizyona giren 10. film ve gelecek 11. film ile final yapması planlanmıştı. Ancak serinin yıldızı Vin Diesel, "Hızlı ve Öfkeli 10"un prömiyerinde, finalin iki değil üç bölüm olacağını, stüdyonun "Hızlı ve Öfekli 12" ihtimalini düşündürdüğünü belirtti.

    Mayıs ayından bu yana serinin final kararının değişip değişmediği konusunda herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen, son filmin yönetmeni Louis Leterrier final kararı hakkında kendi görüşlerini belirtti. GamesRadar ile konuşan Leterrier, Vin Diesel'in abartılı konuştuğunu vurgularken, heniz hiçbir şeye karar verilmediğinin de altını çizdi:

    "Hızlı ve Öfkeli 10" Üç Filmlik Bir Final Macerasını Başlatacak

    "Vin'in olayı, bir basın hattındayken, o basın hattından çıkmak için her şeyi söylemesidir. Ben de onun gibiyim ve 'Evet, elbette, bir sonrakinde aya gideceğiz. Güle güle.' diyorum. Ve sonra bunu asla unutmazsın!

    Açıkçası bir sonraki geliyor ve sonra evet, her seferinde bir film. Bence Hollywood'un bize sürekli hatırlattığı tek şey, her seferinde bir adım atmak. Nimetlerimizi sayalım. Şanslıyız ki bu film çok iyi karşılandı ve beğenildi, insanlar sinemaya gittiler ve şimdi de evlerinde izleyebilecekler. Her seferinde bir tane.

    Demek istediğim, belki de söylediği şey şuydu: sonuncusuyla bunun arasında 25 yıllık film yapımı ve hikaye anlatımı, üç perde, iki saat ve iki film var, ihtiyaç duyulan hikayeyi anlatmak için yeterli olmayabilir ve biz de bunu çözmeye çalışıyoruz."

    Yorumlar, Universal'in herhangi bir planı değiştirmeden önce muhtemelen ekonomiye baktığını gösteriyor. En son film, 340 milyon dolarlık bir bütçeden 719.1 milyon dolar kazandı - bu, Universal'ın umduğu kazancın altındaydı ve özellikle Amerika hasılatı yetersizdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top