Hesabım
    Gal Gadot "Cleopatra" Filmi Hakkında Son Güncellemeleri Paylaştı

    Gadot projenin, Kleopatra efsanesini tam olarak yansıtabilmek için yavaş ilerlediğini öne sürüyor...

    .

    Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Kleopatra biyografik filminin başrolü Gal Gadot, film hakkında son güncellemeleri paylaştı ve Kleopatra gibi tarihi bir figürü saygıyla tasvir etmenin zaman aldığını açıkladı.

    Gadot'un 2020 yılından beri bağlı olduğu projenin yönetmen koltuğunda başlangıçta "Wonder Woman" filmlerinin de yönetmeni olan Patty Jenkins vardı ancak Jenkins'in projeden ayrılmasıyla birlikte yönetmenliği "The Falcon and the Winter Soldier" yönetmeni Kari Skogland devraldı.

    Son üç yılda, yönetmen değişikliğinin haricinde "Cleopatra" filmiyle ilgili paylaşılan bilgiler oldukça sınırlıydı ve proje ilerlemiyor gibi görünüyordu. Flaunt ile yaptığı bir röportajda Gadot, filmin yapımının neden bu kadar uzun sürdüğünü açıkladı ve ümit verici bir güncelleme yaptı.

    "Bu büyük bir görev. Bunu yapmak için [acele etmek] istemiyorum - bu çok fazla düşünülmesi ve özen gösterilmesi gereken bir şey çünkü o Kleopatra. Yazarlar grevinden önce senaryo üzerinde çalışan Laeta Kalogridis gibi inanılmaz yazarlarımız var. Bu güzel bir senaryo. Böylesine inanılmaz, ikonik, efsanevi bir kadınla uğraşırken sorumlu olmamız gerektiği için acele etmiyoruz."

    Gadot'nun belirttiği gibi, Kleopatra herhangi bir tarihsel figür değil, gerçek bir efsane. Mısır'a hükmetti ve görev süresi boyunca güçlü liderlik ve beceri sergileyerek kadınların siyasetteki yeteneklerini kanıtladı. Mısır'ı güçlü bir ulus haline getirerek, topraklarını genişleterek, sanata ve bilime katkıda bulunarak kendisinden önceki adamlar kadar güçlü bir lider olduğunu kanıtladı.

    Liderliği ve çeşitli aşk ilişkileri, onu modern izleyiciler için hala merak uyandıran tarihi bir figür haline getirdi. Tüm bunlar "Cleopatra" projesinde bu kadar temkinli ilerlenmesinin bir parçası olsa da, başka bir faktör de filmin şimdiden bazı tartışmalara yol açmış olması olabilir.

    Kleopatra'yı Gadot'nun oynayacağının açıklanması ilk andan itibaren bazı tepkilere yol açtı. Başlangıçta neden Mısırlı bir oyuncunun seçilmediğine yönelik eleştiriler olsa da Kleopatra aslen Makedon. Gadot ise Akşenazi mirasına sahip İsrailli bir aktör ve birçok kişi rolün ona gitmesine dair memnuniyetsizliğini dile getirmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top