Hesabım
    Bradley Cooper İmzalı "Maestro"dan İlk Teaser Yayınlandı!

    Leonard Bernstein'ın hayatını anlatan film Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix, Bradley Cooper'ın biyografik filmi “Maestro”nun ilk fragmanını yayınladı. Filmin hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olan Cooper, efsanevi Broadway ve film müzikleri bestecisi Leonard Bernstein'ı canlandırıyor.

    İlk çıkışını 25 yaşında, New York Filarmoni Orkestrası ile yapan Bernstein, sadece ünlü bir orkestra şefi ve besteci değil, aynı zamanda bir sivil haklar aktivisti ve yazardı. “West Side Story” müzikalini ve “On the Waterfront”un Oscar adayı müziklerini besteledi.

    Cooper'ın "A Star is Born"dan bu yana ilk kez kamera arkasına geçtiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Matt Bomer, Sarah Silverman, Maya Hawke ve Bernstein'ın karısı Felicia Montealegre rolüyle Carey Mulligan yer alıyor.

    Bernstein'ın hayatının 30 yılı aşkın bir dönemini ele alacak filmin senaryosunu Bradley Cooper, "Spotlight" filminin Oscar'lı senaristi Josh Singer ile birlikte kaleme aldı. Copper aynı zamanda Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Fred Berner ve Amy Durning ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    Önümüzdeki ay 80. Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak olan filmin şimdiden 2024 Oscar'ları için birçok dalda aday olması bekleniyor. "Maestro" sınırlı vizyon gösterimlerinin ardından, 20 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

    2024'te En İyi Film Oscar'ı İçin Yarışabilecek 10 Film

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top