Hesabım
    Adam Sandler'lı Netflix Animasyonu "Leo"dan İlk Fragman Yayınlandı

    "Leo" 21 Kasım'da Netflix'te!

    Netflix, 21 Kasım'da yayınlanacak animasyon müzikal komedi filmi "Leo"nun ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

    Film, bir ilkokulun terraryumunda yaşayan Leo adlı bitkin bir kertenkeleyi merkezine alıyor. Seslendirme kadrosuna liderlik eden Adam Sandler, Leo'ya hayat verirken, yıllar boyunnca onun terrayum arkadaşı olan kaplumbağayı Bill Burr seslendiriyor.

    Her yıla, o yılın çok farklı geçeceğini hayal ederek başlayan ancak cam duvarların arkasında sıkıcı bir yıl süren Leo, yaşayacağı yalnızca bir yıl kaldığını öğrendiğinde hayatına biraz renk katmak için harekete geçer. Yaşlı kertenkele dışarıdaki hayatı deneyimlemek için kaçmayı kafasına koysa da kaba bir yedek öğretmenin ve endişeli öğrencilerin sorunları arasında takılı kalır...

    "Leo"nun seslendirme kadrosunda ayrıca Cecily Strong, Jason Alexander, Sadie Sandler, Sunny Sandler, Rob Schneider, Jo Koy, Jackie Sandler, Heidi Gardner, Robert Smigel, Nick Swardson, Stephanie Hsu ve Nicholas Turturro gibi isimler yer alıyor.

    Robert Marianetti, Robert Smigel ve David Wachtenheim tarafından yönetilen "Leo"nun senaryosunu Smigel, Adam Sandler ve Paul Sado kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top