Hesabım
    "Dune: Part Two" 2024'e Ertelendi

    Warner Bros.'un vizyon değişikliklerinden yeni Yüzüklerin Efendisi filmi "War of Rohirrim"de etkilendi.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures, programında yer alan birçok filmi erteledi; bunlardan içinde Legendary Entertainment ve Denis Villeneuve'ün merakla beklenen devam filmi “Dune: Part Two” da yer alıyor.

    3 Kasım'da vizyona girecek olan filmin 2024 yılına erteleneceğine dair ilk iddialar Temmuz ayında ortaya çıkmıştı. Nihayetinde beklenen oldu ve film, Hollywood'da devam eden Oyuncular Birliği (SAG-AFTRA) grevi nedeniyle 15 Mart 2024'e ertelendi. "Dune Part Two" yeni tarihinde IMAX salonlarında da gösterime girecek.

    Bu değişimin bir sonucu olarak "Dune: Part Two", "Godzilla X Kong: The New Empire"ın vizyon tarihini almış oldu ve bir domino etkisi yarattı. "Godizlla X Kong: The New Empire" 12 Nisan'a ertelenirken, 12 Nisan'da vizyona girmesi planlanan yeni Yüzüklerin efendisi filmi "The Lord of the Rings: The War of Rohirrim" de 13 Aralık 2024'e ertelendi.

    Warners şimdilik Aralık 2023 yayın takvimini değiştirmiyor; "Wonka" 15 Aralık'ta, "Aquaman and the Lost Kingdom" 20 Aralık'ta ve "The Color Purple" 25 Aralık'ta planlandığı şekilde vizyona girecek.

    Bu hareketin bir sonucu olarak Disney/Marvel Studios, "Dune: Part Two"nun ayrılmasıyla geride kalan IMAX salonları kullanabilmek için "The Marvels" filmini bir hafta öne çekebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top