Hesabım
    Tartışmalara Yol Açan "Atatürk" Projesinden İlk Fragman!

    Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'e hayat verdiği tartışmalı filmin ilk fragmanı yayınlandı.

    .

    Başlangıçta Disney+'ta yayınlanacak bir mini dizi olarak duyurulan ancak sonradan platformun diğer tüm yerli projeleri ile birlikte iptal edilen "Atatürk" dizisinin film olarak hem TV ekranlarında hem de sinemalarda yayınlanacağı Ağustos ayının başında açıklanmıştı.

    Büyük tartışmalara neden olan projenin sinemalarda yayınlanacak versiyonundan ilk fragman, Lanistar Medya tarafından "Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk yıllarından Millî Mücadele'ye giden hikâyesinin anlatıldığı "Bir Mehmet Ada Öztekin filmi" olan #ATATÜRK 1. Film 3 Kasım’da sinemalarda!" notuyla paylaşıldı.

    Mustafa Kemal Atatürk'e hayat veren Aras Bulut İynemli ise fragmanı "1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…" notuyla X hesabından paylaştı.

    Mehmet Günsür'ün Ali Rıza Efendi'ye, Songül Öden'in Zübeyde Hanım'a, Sarp Akkaya'nın ise Enver Paşa'ya hayat verdiği proje; Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881–1919 yılları arasında geçen hikayesini konu alıyor.

    "Atatürk" projesinin TV’ye özel ilk filmi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda FOX ekranlarında yayınlanırken; tanıtımı yapılan ilk sinema filmi 3 Kasım'da, devam halkası ise 22 Aralık'ta sinema salonlarındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top