Hesabım
    Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'nun Yeni Projesi Belli Oldu!

    "Killers of the Flower Moon" yazarı David Grann, yeni kitabının da Scorsese tarafından sinemaya uyarlanacağını söyledi.

    .

    Martin Scorsese'nin son filmi "Killers of the Flower Moon", Cannes Film Festivali'ndeki prömiyerinin ardından bu sonbaharda sinemalarda gösterime girmeye hazırlanırken, filmin uyarlandığı kitabı kaleme alan David Grann, yeni kitabı "The Wager"ın Scorsese'nin sıradaki projesi olacağını söyledi.

    Grann bu haberi, şimdiden The New York Times'ın çok satanlar listesinde bir numaraya yükselen "The Wager" için Fransa'da düzenlenen bir tanıtım toplantısında duyurdu. Apple, Scorsese ve Leonardo DiCaprio'nun yeni bir film için bir araya geleceğine dair ilk haberler Temmuz ayında çıkmıştı.

    Kurgusal olmayan kitap, 1740'larda geçiyor ve 30 zayıf adamın bulunduğu kırık dökük bir teknenin Brezilya kıyılarına inmesiyle başlıyor. Adamlar, Güney Amerika'nın Patagonya bölgesindeki bir adaya düşen bir İngiliz gemisinden sağ kurtulanlar olduklarını iddia eder ve hayatta kalma hikayeleri onları kahraman yapar.

    Altı ay sonra, Şili kıyılarında daha da harap durumdaki başka bir gemi bulunur. Hayatta kalan üç kişiyi taşıyan bu gemidekiler, diğer adamların aslında isyancı olduğunu iddia eder. Suçlamalar havada uçuşurken İngiliz Deniz Kuvvetleri, adada tam olarak ne olduğuna dair gerçeği ortaya çıkarmak için özel bir duruşma düzenler.

    Martin Scorsese'nin şu anda geliştirme aşamasında olduğu bilinen diğer projeleri arasında Jonah Hill başrollü Jerry Garcia biyografisi, Leonardo DiCaprio başrollü Teddy Roosvelt biyogafisi ve geçtiğimiz aylarda Vatikan'da Papa'yı ziyaret ettiği sırada ortaya çıkan İsa konulu film bulunuyor.

    Ancak, "The Wager" haberini duyuran Word of Reel, yönetmenin Vatikan ziyareti sırasında ima ettiği İsa filminin, efsanevi yönetmen için daha çok deneysel bir girişim, inançları hakkında bir "meditasyon" olduğunu da belirtiyor.

    Martin Scorsese, Papa'yla Görüştü: İsa'yı Anlatan Yeni Film Yolda

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top