Hesabım
    Michael Mann İmzalı "Ferrari"nin İlk Fragmanı Yayınlandı

    Adam Driver & Penelope Cruz başrollerde...

    Michael Mann'in (Büyük Hesaplaşma, Son Mohikan) sekiz yıl sonraki ilk filmi olan "Ferrari"nin ilk teaser fragmanı yayınlandı.

    Adam Driver'ın Enzo Ferrari'ye hayat verdiği biyografik filmde, Penelope Cruz eşi Laura Ferrarri'yi canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Shailene Woodley, Jack O'Connell, Sarah Gadon, Patrick Dempsey ve Gabriel Leone yer alıyor.

    Film 1957 yazında geçiyor. İtalya'daki 1600 kilometrelik tehlikeli Mille Miglia yarışı için hazırlıklar sürerken, eski yarışçı Enzo Ferrari aslında krizdedir. Kendisinin ve eşi Laura'nın on yıl önce sıfırdan inşa ettiği fabrika iflas tehdidi altındadır.

    Değişken evlilikleri, bir yıl önce oğulları Dino'yu kaybetmeleri nedeniyle büyük bir darbe almıştır ve Ferrari, metresi Lina Lardi'den olan diğer oğlu Piero'yu kabul etmekte de zorlanmaktadır.

    Senaryosu Troy Kennedy Martin tarafından yazılan "Ferrari", Brock Yates'in kaleme aldığı “Enzo Ferrari: Man and the Machine” adlı 1991 biyografisine dayanıyor. Bu yıl Oscar ödül töreninde önemli yarışçılardan biri olması beklenen film, Amerika'da 25 Aralık'ta vizyona girecek. Ülkemizde de Aralık ayında sinemalarda olacak olan filmin vizyon tarihi henüz net değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top