Hesabım
    Liam Neeson Başrollü "In The Land Of Saints And Sinners" Fragmanı Yayınlandı

    Film prömiyerini Venedik Film Festival'inde yapıyor..

    Yarın Venedik Film Festivali'nde gösterime girecek olan Liam Neeson başrollü suç-gerilim filmi "In The Land Of Saints and Sinners'ın ilk fragmanı yayınlandı. Neeson'u The Marksman'ın yönetmeni Robert Lorenz ile yeniden bir araya getiren film, yeni emekli olmuş bir suikastçının, kendisini intikam peşindeki üç teröristle ölümcül bir kedi fare oyununun ortasında bulduğu ücra bir İrlanda köyünde geçiyor.

    Çekimleri İrlanda'nın County Donegal kentinde yapılan filmde; Taken ve Schindler's List filminin yıldızı Neeson, Oscar adayı Ciarán Hinds (Belfast) ve Kerry Condon (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) ile birlikte rol alıyor. Oyuncular arasında Colm Meaney (The Banker) ve Jack Gleeson (Game Of Thrones) da yer alıyor.

    Uzak bir İrlanda köyünde yaşayan Finbar, ömür boyu işlediği günahların ardından kefaret için savaşmak zorunda kalan emekli bir suikastçıdır. Kendini üç intikamcı teröristle tehlikeli bir oyunun içinde bulduğunda, hangi bedeli ödemeye razı olduğuna karar vermelidir. Azizler ve günahkarlar diyarında bazı günahlar gömülemez.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top