Hesabım
    Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Dehşetin Yüzü 2" Oldu!

    "Dehşetin Yüzü 2" açılışını ABD Box Office listesinin bir numarasında gerçekleştirdi.

    .

    "The Conjuring" (Korku Seansı) evreninin yeni spin-off filmi "Dehşetin Yüzü 2" beklentilerin üstünde performans göstererek açılışını ABD Box Office listesinin zirvesinde gerçekleştirdi.

    Vizyona girmeden önce 25-30 milyon dolar bandında bir başlangıç yapması beklenen film, 33 milyon dolarlık açılış hasılatı ile geçtiğimiz haftanın gişe lideri "Adalet 3: Son" filmini de zirveden indirmiş oldu. Serinin ilk filmi olan "Dehşetin Yüzü" ise açılış hafta sonunda 53.8 milyon dolar kazanmıştı.

    Denzel Washington başrollü "The Equalizer" serisinin son filmi "Adalet 3: Son" vizyondaki ikinci hafta sonunda %66 oranında düşüş yaşayarak 12 milyon dolar kazandı ve gişenin kinci sırasına geriledi. Filmin Amerika'daki toplam hasılatı 62 milyon dolara ulaştı.

    Vizyonun yeni filmlerinden "Benim Çılgın Düğünüm 3", açılışını 10 milyon dolarla gişenin üçüncü sırasında gerçekleştirirken, Shah Rukh Khan liderliğindeki Hint aksiyon filmi "Jawan" 6.2 milyon dolarla dördüncü sıraya yerleşti.

    8 - 10 Eylül hafta sonunda Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise yılın en başarılı filmlerinden biri olarak 2023'e damga vuran "Barbie" oldu. Vizyondaki sekizinci hafta sonunda 5.9 milyon dolar hasılat elde eden filmin Amerika'daki toplam kazancı 620.4 milyon dolara ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top